COMPLETE WONING

Welkom 'THUIS', dé plek waar alles samenkomt. Wij gaan er samen met jou voor zorgen dat jouw nieuwe huis als een echte thuis gaat voelen. In Buitengewoon koop je een complete woning die je volledig naar wens kunt samenstellen bij Showroom THUIS van Dura Vermeer.

LUXE SIEMATIC-KEUKEN

Het vormgeven van je nieuwe thuis kan tijdrovend en soms zelfs overweldigend zijn: er valt ook zó veel te kiezen. Zeker als het om de keuken gaat. De woning wordt inclusief SieMatic greeploze keuken aangeboden die in basis al erg luxe is met de volgende apparatuur van Siemens: combimagnetron, koelkast met vriesvak, afzuigkap, inductiekookplaat en een vaatwasser.

Download brochures
LUXE SIEMATIC-KEUKEN

COMPLETE BADKAMER EN TOILET

Bij projecten van Dura Vermeer zijn de woningen uitgerust inclusief sanitair en tegelwerk, dat in de basis al hoogwaardig is. De badkamers zijn erg compleet met zelfs een wastafelmeubel en douchewand. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van gerenommeerde merken: wastafels en toiletten van Villeroy & Boch en de (meng)kranen en handdouches van Hans Grohe.

 COMPLETE BADKAMER EN TOILET

UPGRADE MOGELIJKHEDEN

Bekijk de upgradebrochure met enkele mogelijkheden voor het uitbreiden van de keuken en badkamer. Daarnaast kun je optioneel kiezen voor wand- en vloerafwerking. Dit noemen we Ready 2 Move in. Je hoeft dan dus alleen nog maar de meubels neer te zetten en je kunt heerlijk wonen. Maak je persoonlijke keuzes via onze eigen showroom THUIS. Zo hoef je niet met allerlei verschillende partijen om de tafel. Dat scheelt een hoop extra kosten, tijd en geregel.

Download upgradebrochure
UPGRADE MOGELIJKHEDEN

SHOWROOM BROCHURES

file icon
Basis Showroom Brochure Bouwnummer 63
Download
file icon
Basis Showroom Brochure Bouwnummers 64 Tot 89
Download
file icon
Ready 2 Move In Brochure Bouwnummer 63
Download
file icon
Ready 2 Move In Brochure Bouwnummers 64 Tot 89
Download

SHOWROOM THUIS

Ready 2 Move in

Kies optioneel voor onder andere wand- en vloerafwerking, inbouwkasten en gordijnen.

Nieuwe showroom

Sinds de zomer 2020 is de splinternieuwe showroom THUIS opgeleverd

Veel keuze opties

In showroom THUIS is er veel keuze om jouw droomwoning samen te stellen.

BLIJF OP DE HOOGTE