AANKOOPPROCES

Bij de aankoop van een nieuwbouw woning doorloop je een aantal stappen tot je kunt genieten van jouw woning. We zetten deze stappen graag voor je op een rij.

AANKOOPPROCES

Sinds 8 oktober is Buitengewoon in verkoop en sindsdien is er nog één woning beschikbaar: de Poldervilla XL. Als je op deze woning wilt inschrijven, dan kun je de volgende stappen doorlopen.

AANKOOPPROCES

Lees de stappen goed door als je een woning wilt aankopen in Buitengewoon.

Stap 1 - Maak een account aan
Maak een account aan voor Buitengewoon. Zo blijf je op de hoogte van het project en kun je inschrijven op de Poldervilla XL.

Stap 2 - Schrijf je in
In de accountomgeving is het online inschrijfformulier beschikbaar, waarmee je kunt inschrijven op de Poldervilla XL. De makelaar neemt contact op om een afspraak te maken. Wil je liever eerst een afspraak maken bij onze hypotheekpartner NEXTHome, dan kan dat uiteraard ook.

Stap 3 - Afspraak makelaar
Met de makelaar heb je een afspraak om de zogenoemde koperscontractmap door te nemen en vragen te stellen. Als de woning nog steeds de droomwoning blijkt te zijn, dan zal NEXTHome een afspraak inplannen.

Stap 4 – Afspraak NEXTHome
Met onze hypotheekpartner NEXTHome heb je een gesprek om te bekijken of de woning haalbaar en betaalbaar voor je is.

 

Download hieronder het volledige aankoopproces.

DOWNLOAD AANKOOPPROCES FASE 2

file icon
Buitengewoon Aankoopproces Poldervilla XL
Download

TIJDLIJN AANKOOPPROCES

Selecteer een fasering voor meer informatie over Buitengewoon.

01

WOONWENSEN

Je kunt je woonwensen invullen in je account. De woonwensen nemen we mee in de verdere ontwikkeling van het project.
02

SNEAK PREVIEW

In deze fase laten we een sneak preview van het ontwerp zien.
03

WONINGAANBOD

Nu beschikbaar

Het woningaanbod is beschikbaar met indicatieve prijzen per woning. Zo krijg je een beter beeld van de woningen. Het is ook mogelijk om in het account jouw woningvoorkeur door te geven.
04

KRIJG VOORRANG

Buitengewoon fase 2 is in Pre-sale

De 9 woningen van Buitengewoon fase 2 zijn in Pre-sale. Nog niet alle contractstukken zijn gereed, maar als je geïnteresseerd bent in een woning in fase 2, geven we je de mogelijkheid om voorrang te krijgen of zelfs om een woning te reserveren. Inschrijven voor de Pre-sale kan in de accountomgeving door aan te melden.
05

IN VERKOOP

Sinds 8 oktober 2020

Huidige fase

Alle contractstukken zijn gereed en het project Buitengewoon is in verkoop. Het is mogelijk om een koop-/aannemingsovereenkomst te sluiten met Dura Vermeer.
06

KOPERSKEUZES

Na aankoop

Na de aankoop maak je van het huis jouw thuis. Kies je droomkeuken, badkamer en toilet én optioneel wand- en vloerafwerking bij onze showroom 'THUIS' bij Dura Vermeer. Het is ook mogelijk om indelingsopties, uitbouwen en dakkapellen te kiezen.
07

START BOUW

verwachting: 2e kwartaal 2021

De keuzes zijn gemaakt, de grond is geleverd en het werk is voorbereid: de bouw kan beginnen! In deze periode houden we je uiteraard op de hoogte van de bouw en kun je langskomen op de geplande kijkmiddagen.
08

OPLEVERING

verwachting: 1e kwartaal 2022

De bouw komt op z'n eind: de woning wordt opgeleverd. Wij wensen je veel geluk in jouw droomwoning!