25 juni 2020

5 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR NIEUWBOUW

Vergeleken met bestaande bouw kan een nieuwbouwwoning een hogere aanschafprijs hebben. Dit lijkt op het eerste gezicht onlogisch, totdat je jezelf begint te realiseren waarmee een nieuwbouwwoning allemaal uitgerust is en wat voor voordelen dit met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan de goede isolatie in de woning en de lage energiekosten die daarbij horen. Lees hier de 5 meest genoemde voordelen van nieuwbouw:

5 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR NIEUWBOUW

1. Onderhoudsvrij

Alles aan je nieuwe woning is nieuw en fris. Daardoor heeft jouw woning de eerste jaren nauwelijks of geen onderhoud nodig. Dit gemak is mede te danken aan de materiaalkeuze. 

2. Op maat

Op vele manieren kun je van een nieuwbouwwoning echt jouw thuis maken. Zo zijn er indelingsopties en diverse uitbreidingsmogelijkheden. In de V.O.N. prijs is een luxe badkamer, toilet en SieMatic-keuken met Siemens inbouwapparatuur inbegrepen. Deze zijn volledig naar wens samen te stellen. Bij Buitengewoon is dit mogelijk in showroom THUIS van Dura Vermeer. Het is ook mogelijk om te kiezen voor wand- en vloerafwerking, gordijnen en inbouwkasten. Zo maak je de woning Ready 2 Move in!

3. Comfortabel

Een nieuwbouwwoning is goed geïsoleerd tegen de kou en hitte en voldoet aan de strengste wettelijke eisen voor isolatie. Hetzelfde geldt voor de luchtkwaliteit; ook die voldoet aan de strengste normen. Bouwkundig voldoet jouw nieuwbouwwoning eveneens aan de nieuwste wettelijke eisen van het Bouwbesluit. Dit betekent onder meer dat de deuren hoger zijn en de trappen minder steil. 

4. Energiezuinig

Door onder andere triple glas, een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling is een gasaansluiting verleden tijd. Daarnaast zorgt dit voor veel comfort en een zeer laag energieverbruik. Alle woningen zijn energieneutraal met een EPC 0,0. Dit wil zeggen dat het energieverbruik dat hoort bij de woning (ventilatie en verwarming) door de woning zelf wordt opgewekt.

5. Veilig

De woningen zijn gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Standaard is bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis voorzien van rookmelders. Ook zijn alle wandcontactdozen voorzien van randaarde.