BUITENGEWOON

Dorps wonen, stads leven in een buurt met meer groen dan steen. Een intieme, groene en eigenwijze kant van Gouda.
IN PRE-SALE
Scroll

BUITENGEWOON

Een buurt met meer groen dan steen, een charmant dorp in de stad. Een intieme, groene, bereikbare en eigenwijze kant van Gouda. Waar buren elkaar kennen en samen genieten van het weidse uitzicht in de polder.

Het woningaanbod van Buitengewoon bestaat uit luxe Poldervilla’s omringd door natuur en een adembenemend uitzicht. Er komen in totaal 27 royale en energieneutrale woningen met een verhoogd terras en een goede zonligging. De woningen krijgen een woonoppervlak van maar liefst 165m2 tot 181m2.

Wonen in Buitengewoon

IN PRE-SALE

De Pre-sale is begonnen. Dit betekent dat het mogelijk is om voorrang te krijgen op een woning of zelfs om een woning te reserveren. Wil je meer informatie? Bekijk dan het aankoopproces.

Aankoopproces

Een buitengewone plek in een stad met allure. Nabij steden Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Gouda is een stad met karakter en beroemd om z’n kazen, kaarsen en stroopwafels. De stad heeft een internationale allure, met een dorps karakter. Dat laatste vind je onder andere in Buitengewoon, aan de natuurrijke westkant van Gouda. Een gezellige stadskern met leuke restaurantjes en cafés en eigentijds met een bioscoop en een theater. Of het nu Rotterdam, Utrecht of Den Haag is, dankzij de centrale ligging van Buitengewoon ben je binnen 35 minuten in het centrum van Den Haag en Utrecht en in 20 minuten in hartje Rotterdam. Vanuit Buitengewoon is het slechts 10 minuten fietsen naar de marktplein van Gouda.

Lees meer:
Een buitengewone plek in een stad met allure. Nabij steden Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

KENMERKEN

Wonen in Buitengewoon betekent wonen met een adembenemend uitzicht van maar liefst 65 meter. Met een tuin op het zuidwesten worden de luxe Poldervilla’s heerlijke woningen om in te leven én te genieten. Mede door het platte dak op de 2e verdieping en de 2,4m uitbouw is er enorm veel leef-, slaap- en bergruimte voor het gehele gezin.

Terras

Terras op het zuidwesten en uitzicht van maar liefst 65 meter.

Luxe

Inclusief luxe keuken, badkamer en toilet. Naar wens samen te stellen.

Ruimte

Woningen met veel ruimte door de 2,4m uitbouw en het platte dak.

Parkeren

Eén of twee parkeerplaatsen op eigen terrein voor de deur.

SFEERIMPRESSIES

Bekijk het woningaanbod

Aanbod

TIJDLIJN AANKOOPPROCES

Selecteer een stap voor meer informatie

01

WOONWENSEN

Je kunt je woonwensen invullen in je account. De woonwensen nemen we mee in de verdere ontwikkeling van het project.
02

SNEAK PREVIEW

In deze fase laten we een sneak preview van het ontwerp zien.
03

WONINGAANBOD

Nu beschikbaar

Het woningaanbod is beschikbaar met indicatieve prijzen per woning. Zo heb je een beter beeld van de woningen. Het is ook mogelijk om in het account jouw woningvoorkeur door te geven.
04

KRIJG VOORRANG

Vanaf 21 juli in Pre-sale

Huidige fase

De Pre-sale is begonnen. Dit betekent dat nog niet alle contractstukken gereed zijn, maar als je geïnteresseerd bent in een woning in Goudse Laan, geven we je de mogelijkheid om voorrang te krijgen op een woning of zelfs om een woning te reserveren. Wil je meer informatie? Bekijk dan het aankoopproces.
05

IN VERKOOP

Verwachting: oktober 2020

Alle contractstukken zijn gereed en het project gaat in verkoop. Vanaf dit moment is het mogelijk om een koop-/aannemingsovereenkomst te sluiten met Dura Vermeer.
06

KOPERSKEUZES

Na aankoop

Na de aankoop maak je van het huis jouw thuis. Kies je droomkeuken, badkamer en toilet én optioneel wand- en vloerafwerking bij onze showroom 'THUIS' bij Dura Vermeer. Het is ook mogelijk om indelingsopties, uitbouwen en dakkapellen te kiezen.
07

START BOUW

verwachting: 2e kwartaal 2021

De keuzes zijn gemaakt, de grond is geleverd en het werk is voorbereid: de bouw kan beginnen! In deze periode houden we je uiteraard op de hoogte van de bouw en kun je langskomen op de geplande kijkmiddagen.
08

OPLEVERING

verwachting: 1e kwartaal 2022

De bouw komt op z'n eind: de woning wordt opgeleverd. Wij wensen je veel geluk in jouw droomwoning!

Enthousiast geworden?

Wil jij wonen in één van de royale Poldervilla's van Buitengewoon? In een buurt waar mensen elkaar nog kennen en waar groen de boventoon heeft? Meld je aan als belangstellende en blijf op de hoogte!

Aanmelden
Enthousiast geworden?